top of page
Zoeken

Bruiloft met je hond!

Je beste harige vriend betrekken bij je bruiloft? Dat is een geweldig idee! Je hond is tenslotte een belangrijk deel van je leven, dus waarom zou hij of zij niet deel uitmaken van je grote dag?


Hier zijn enkele leuke manieren om je trouwe viervoeter bij je bruiloft te betrekken:


1. Ringdrager: Laat je hond de ringen dragen in een schattig hondenkostuum met een klein kussen om ze vast te houden. Het zorgt voor een lief moment tijdens de ceremonie.


2. Bloemenmeisje: Bind een paar bloemen aan de hondenriem en laat je pup naast het bruidsmeisje lopen. Zo brengen ze een vleugje schattigheid in de processie.


3. Familiefoto's* Vergeet niet om wat foto's te maken met je hond erbij. Die kiekjes zullen prachtige herinneringen opleveren.


4. Hondenoppas: Zorg voor een betrouwbare hondenoppas om voor je hond te zorgen tijdens de festiviteiten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over hun welzijn.


5. Taarttopper: Als je een taarttopper hebt, overweeg dan een aangepaste versie met jullie tweeën én je hond!


Houd wel in gedachten dat niet alle locaties huisdieren toelaten, dus zorg ervoor dat je vooraf controleert en toestemming krijgt. En vergeet niet om een beetje aandacht en liefde aan je hond te geven op deze speciale dag. 🐶💍❤️

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page