top of page
Zoeken

Foto's verzamelen van jouw gasten!Gefeliciteerd, lovebirds! Jullie grote dag staat voor de deur, en we weten dat jullie alle bijzondere momenten willen koesteren. Wat is een betere manier om dit te doen dan met een schat aan prachtige foto's, vastgelegd door jullie dierbare gasten? Maak je geen zorgen, want bij Bruilofthelden.nl hebben we een geweldige tip voor jullie: gebruik Google Drive om alle magische momenten van jullie bruiloft te verzamelen! Alle bruiloft foto's op 1 vaste plek.


Google Drive: Jullie Ultieme Fotoverzamelingshulpmiddel


Google Drive is als een digitale schatkist voor jullie bruiloftsfoto's. Het is eenvoudig te gebruiken en stelt jullie gasten in staat om hun kiekjes op één handige plek te delen. Hier is hoe je het aanpakt:


1. Maak een Speciale Google Drive-map: Begin met het maken van een speciale map voor jullie bruiloftsfoto's. Noem het iets zoals "Onze Bruiloft - Foto's van Gasten" om het gemakkelijk herkenbaar te maken.


2. Deel de Map met Jullie Gasten: Nadat je de map hebt aangemaakt, deel je deze met jullie gasten. Stuur hen de link of nodig hen uit om toegang te krijgen. Het mooie is dat ze zelfs geen Google-account nodig hebben om hun foto's te uploaden.


3. Stimuleer Gasten om Foto's te Delen

In jullie uitnodiging of op jullie bruiloftswebsite, moedig je gasten aan om hun foto's in de gedeelde map te plaatsen. Leg uit hoe eenvoudig het is, en benadruk hoeveel jullie de herinneringen zullen waarderen.


4. Geniet van het Resultaat: Terwijl jullie genieten van jullie speciale dag, zullen de foto's gestaag binnenstromen in de Google Drive-map. En na de bruiloft hebben jullie een schat aan herinneringen om van te genieten!


Voordelen van Google Drive


- Geen Gedoe met E-mails: Geen gedoe meer met eindeloze e-mailbijlagen. Gasten kunnen foto's direct in de map uploaden.


- Veiligheid en Privacy: Google Drive biedt solide beveiligingsopties, zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken over de privacy van jullie foto's.


- Eenvoudig Te Ordenen: Jullie kunnen de foto's gemakkelijk ordenen, bijsnijden, of zelfs afdrukken vanuit Google Drive.


Jullie bruiloft is een moment om nooit te vergeten, en met Google Drive kunnen jullie ervoor zorgen dat geen enkel speciaal moment verloren gaat. Dus leg die smartphones niet weg, want jullie gasten kunnen nu allemaal deel uitmaken van jullie fotografie-team!


Dus, laten we samen die herinneringen vastleggen en bewaren, terwijl we jullie liefdesverhaal vieren. Veel geluk en veel plezier op jullie grote dag! 📸💕

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page