top of page
Zoeken

Nanny op je bruiloft? Tips!

Een nanny op je bruiloft kan een slimme zet zijn, vooral als er kinderen aanwezig zijn. Hier zijn vijf leuke ideeën en tips om ervoor te zorgen dat de kleintjes zich vermaken en iedereen zorgeloos van de grote dag kan genieten:


1. Kinderhoekje Creëer een speciale ruimte met knutselspullen, kleurboeken en speelgoed. Een nanny kan toezicht houden terwijl de kinderen zich vermaken.


2. Kindvriendelijk eten: Zorg voor een aparte kindertafel met favoriete gerechten van kinderen, zoals pizza, kipnuggets en ijsjes. De nanny kan helpen bij het bedienen en toezicht houden.


3. Filmtijd: Organiseer een filmvertoning met kindvriendelijke films en popcorn. De nanny kan ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.


4. Activiteiten en Spelletjes: Plan spelletjes zoals zaklopen, verstoppertje of een piñata voor de kinderen. De nanny kan de activiteiten begeleiden en plezier garanderen.


5. Bedtijdroutine: Als de bruiloft tot laat in de avond duurt, kan een nanny helpen met de bedtijdroutine. Ze kunnen verhalen voorlezen of een rustige plek bieden voor kinderen om te slapen.


Zorg ervoor dat de nanny goed is ingelicht over de behoeften en routines van de kinderen en dat ze beschikken over EHBO-vaardigheden. Met de juiste planning kan een nanny op je bruiloft bijdragen aan een stressvrije en leuke ervaring voor iedereen. 💑👶🎉

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page