top of page
Bruiloft tafel decor

Our story

Bruiloft Helden (2).png

Onze passie en toewijding om van ideeën werkelijkheid te maken, maken van ons meer dan alleen weddingplanners. Wij beloven  jullie een unieke en onvergetelijke reis naar de mooiste dag van jullie leven.

Wat ons onderscheidt? Wij zijn niet alleen een team; we zijn vrienden die aan jullie zijde staan om elke stap van deze bijzondere reis samen met jullie te beleven. Als een duo dat al jarenlang samenwerkt, begrijpen we de kracht van samenwerking en de waarde van vertrouwen. Jullie huwelijk is een uiting van jullie liefde, en wij zijn hier om die liefde te vieren en te vertalen naar een zorgvuldig samengestelde dag die jullie persoonlijkheden en liefde weerspiegelt.

Ontstaan Bruiloft Helden 

Heel eerlijk, begin 2019 hadden wij nog nooit een bruiloft gepland. Wij hadden een eigen recruitmentbureau met een vaste klantenkring. 1 van onze klanten zou gaan trouwen en zochten een weddingplanner die hun droom kon laten uitkomen in Italië. Deze waren allemaal volgeboekt.  

Op een dinsdagmiddag belde hij ons op om te vragen of wij zijn bruiloft niet konden plannen. Wij zouden voor langere tijd verblijven in Italië en waren gewend om te plannen en te schakelen. Wij zijn gek op avontuur en op die dolle dinsdag zeiden wij: Ja! Zo gezegd, zo gedaan op 14 juli 2019 vlogen wij met 2 van onze collega's richting Verona.

Onze zoektocht startte en uiteindelijk hebben wij een prachtige bruiloft neer kunnen zetten. Nuchter, oplossingsgericht, planmatig en met heel veel plezier en creativiteit. Na deze bruiloft volgden meerdere aanvragen voor bruiloften in Nederland en Italië. Het plezier dat wij hierin ervaren is zo groot, dat wij besloten een cursus te volgen en zo is Bruiloft Helden geboren.

We begrijpen als geen ander hoe het is om zorgvuldig te plannen, teams te leiden en creatieve oplossingen te bedenken. We zijn gewend om elk detail onder de loep te nemen en te zorgen voor een naadloze uitvoering – alles om ervoor te zorgen dat jullie dag perfect verloopt.

Laat ons jullie begeleiden, adviseren en inspireren terwijl we samenwerken aan jullie droombruiloft. Bij Bruiloft Helden geloven we in het verwezenlijken van liefdesverhalen op unieke en betekenisvolle manieren.

Een titel toevoegen (7).png

Let’s Work Together

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page